Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Cromm & Acker is sinds 2011 actief bezig met het opschonen van zakelijke en particuliere panden in en rondom Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Veghel en Gemert. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, schoonmaak, vloeronderhoud en gevelreiniging. Graag bieden wij u een oplossing op maat.

Graag helpen wij u met al uw projecten in glasbewassing in en rondom veghel, helmond, den bosch, eindhoven, uden, gemert, noord brabant Cromm & Acker helpt u met al uw projecten in schoonmaak in en rondom veghel, helmond, den bosch, eindhoven, uden, gemert, noord brabant Cromm & Acker helpt u met al uw projecten in vloeronderhoud in en rondom veghel, helmond, den bosch, eindhoven, uden, gemert, noord brabant Cromm & Acker helpt u met al uw projecten in gevelreiniging in en rondom veghel, helmond, den bosch, eindhoven, uden, gemert, noord brabant

Van woningen tot flatgebouwen. Wij zorgen dat uw ramen binnen en buiten stralend en streeploos schoon zijn. Niet alleen wassen wij uw ramen, ook hebben we aandacht voor uw kozijnen en plaatwerk.

Wenst u een dagelijkse reiniging van uw kantoren? Is hygiƫnische zuiverheid van groot belang voor uw restaurant of sportcomplex? Wij passen onze werkwijze graag aan naar uw wensen en noden. Bij ons bent u zeker van een schone werkplek of woning, het hele jaar door.

Voornamelijk zijn we gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van natuursteen, keramische tegels en linoleum vloeren. Reiniging en onderhoud om niet alleen vervuiling, maar ook schade en slijtage tegen te gaan. Naast grondige reinigingsbeurten verzorgen wij ook periodiek onderhoud.

De gevels van uw pand krijgen heel wat te verduren. Cromm & Acker zorgt ervoor dat de gevel weer mooi schoon word, en na het schoonmaken kan er op de gevel een beschermlaag worden aangebracht om te zorgen dat de gevel in de toekomst minder snel vuil wordt.
Wij verwijderen niet alleen aanslag, maar ook kauwgom en graffiti.

Voornamelijk houden we ons bezig met onderhoud, interieur verzorging, schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevel schoonmaken en hogedruk reiniging Ook doen wij damwand reiniging, houtwerk reiniging, vloeronderhoud, linoleum vloer onderhoud, waslaag aanbrengen

VEERSTRAAT 1

5469 PX ERP

+31 (0)6 20 71 52 12

INFO@CROMM-ACKER.NL

SITE MADE BY

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis prijsofferte.

Uw glazenwasser en schoonmaker in regio veghel, helmond, den bosch, eindhoven, uden, gemert, noord brabant